Yleinen

Nordic Choice Hotels valitsi jälleen Löfbergsin

/

by Niko

/

Ei kommentteja

Se alkoi vuonna 2002, ja nyt on selvää, että Nordic Choice Hotels tarjoaa jatkossakin Löfbergsin kestävästi viljeltyä kahvia. Uusi kaksivuotinen sopimus käsittää 120 hotellia Ruotsissa ja Suomessa. Löfbergs toimittaa kahvia Nordic Choice Hotelsille myös Norjassa.

– Löfbergsin avulla voimme tarjota hotellivieraillemme hyvää, ekologisesti viljeltyä ja Fairtrade-merkittyä kahvia. Yhteistyö tukee vahvasti myös laatu- ja vastuullisuustyötämme, sanoo Nordic Choice Hotelsin hankintajohtaja Anders Jonsson.

– Olemme ilman muuta iloisia luottamuksesta, jota Nordic Choice Hotels on osoittanut meitä kohtaan aina vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhteistyömme alkoi. Se osoittaa, että Löfbergsin panostamista hyvään makuun ja vastuullisuustyöhön arvostetaan markkinoilla, sanoo Leif Sjöblom, Löfbergsin Head of Out of Home.

Vastuullista liiketoimintaa

Yhteistyössä sekä laatu että vastuullisuus ovat tärkeitä osatekijöitä. Kahvin hyvän maun varmistamiseksi Löfbergs suorittaa jatkuvasti laadunvalvontaa kaikissa Nordic Choices Hotelsin yksiköissä. Vastuullisuuteen kuuluvat sekä kehityshankkeet viljelymaissa että Nordic Choice Hotelsin tarjoaman ekologisesti viljellyn ja Fairtrade-merkityn kahvin vaikutusten esille tuominen.

– Löfbergsin avulla voimme esitellä konkreettisia esimerkkejä siitä, miten edistämme kestävämpää kehitystä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Se vahvistaa liikesuhteitamme ja luo edellytyksiä vastuullisemmalle liiketoiminnalle, sanoo Anders Jonsson Nordic Choice Hotelsista.

Vaikutusten tarkastelua helpottaa Löfbergsin kehittämä vastuullisuuskuitti, josta näkyy, kuinka kestävästi viljellyn kahvin hankkiminen edistää ympäristönsuojelua ja sosiaalisia hankkeita.

– Nordic Choice Hotels vaikuttaa omalta osaltaan siihen, että kahvinviljelijöiden ja osuuskuntien tulot kasvavat vuosittain 3,7 miljoonalla Ruotsin kruunulla ja että kestävään viljelyyn on siirrytty 470 jalkapallokentän kokoisella alueella, Leif Sjöblom Löfbergsiltä toteaa.

Tutustu myös aiheeseen: Pikakahvi


Muuta pientä luettavaa

VR Junat Kartalla – Reaaliaikainen seuranta matkustamisen helpottamiseksi

VR Junat Kartalla on kätevä työkalu, jonka avulla voit seurata junasi sijaintia reaaliajassa. Sovellus näyttää tarkan sijainnin kartalla ja kertoo, milloin juna saapuu seuraavalle asemalle. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan matkasi paremmin ja välttämään viivästyksiä. VR Junat Kartalla on erityisen hyödyllinen matkustajille, jotka ovat kiireisiä ja haluavat olla ajoissa perillä.

Älykellot – uusi tapa seurata elämääsi

Älykellot ovat erinomainen tapa seurata elämääsi ja pysyä yhteydessä tärkeisiin tietoihin. Voit käyttää niitä urheiluun, ajanhallintaan, yhteystietojen ylläpitoon, terveyden seurantaan ja paljon muuhun. Älykellojen avulla voit tehdä arjesta entistä helpompaa ja mukavampaa. Älykello sopii myös nuorille sekä senioreille.

Vastaa