Tee

Tauon paikka – rauhoita mieli teehetkellä

/

by Niko

/

Ei kommentteja

Tauko arjen askareista teekupin äärellä tasapainottaa niin kehoa kuin mieltä. Yogi Tea haluaa edistää kokonaisvaltaista ja ayurvedista elämäntapaa. Ayurveda tarkoittaa tietoisuutta elämästä.

Uusi Yogi Tea Finest Selection -teelajitelma on ihana yhdistelmä chai, vihreä tee ja yrttiteehaudukkeita. Lajitelman sisältö: Green Chai, Classic, Sweet Chai, Licorice, Sweet Chili, Green Matcha Lemon, Bedtime ja Ginger Lemon. Teelajitelma on oiva tilaisuus tutustua eri makuihin. Lajitelmapakkaus sopii hyvin myös lahjaksi. 

Yogi Tea on valmistanut luomuyrtteihin ja -mausteisiin perustuvia, ayurvedisiä teesekoituksiaan yli 40 vuoden ajan. Ihmisten ja luonnon hyvinvointi on kaiken lähtökohta. Yrtti- ja mausteteesekoitukset valmistetaan eettisesti ja kestävästi yhteistyössä luomuviljelijöiden kanssa. Raaka-aineet kuljetetaan hiilineutraalisti, pakkauksissa käytetty paperi ja kartonki on FSC-sertifioitua. Teepussit ovat mineraaliöljy- ja kloorivapaita sekä täysin kompostoitavia.

Suositushinta Finest Selection teelajitelmalle noin 4,50 €.

Linkit

Lähde: Midsona

Katso myös:

Oletko kahvijuojana perussuomalainen eli suodatinkahvin ystävä? Nimittäin viimeisten vuosien aikana suomalaiset ovat lisänneet huomattavasti myös uusien kahvien juomista, makukahvien, tummien kahvien ja se on tapahtunut paljolti kapselikahvien kautta, miten sinulla?


Muuta luettavaa muualta:

Matkailu avartaa

Koska viimeksi olit reissussa? Ja oliko matkasi suomalaisille tutulle Rodoksen saarelle, vai matkasitko pidemmälle, vai löysitkö jotain uutta koettavaa tästä Euroopasta? Toisaalta myös kotimaassa tapahtuu koko ajan ja esimerkiksi viihteelle.fi ja citylehti.fi kertovat näistä tasaisin väliajoin, molemmat hieman omalla tavallaan. Toisaalta taasen suomalaisten makuun on ollut jo vuosikymmeniä erilaiset Itämeren risteilyt niin Ruotsiin, Viroon kuin Saksaan – oletko sinä jo ehtinyt testata nämä pääreitit?

Vastaa